Vištienos file/ vidinė file, more prefferable – šlaunelių mėsa supjaujstoma gana stambiais gabalais (kaip šašlui) ir pamarinuojama su ciberžole, šiek tiek saldžiosios raudonosios paprikos, alyvuogių aliejaus ir balto vyno.
Pievagrybiai supjaustomi stambiai – į 2 ar 4 dalis, priklausomai nuo dydžio, pamarinuojami su raudonėliu ir čiobreliais alyvuogių aliejuje, su šlakeliu acto ir citrinos sulčių.
Tada atskirai ant stiprios ugnies pakepami pievagrybiai (kad apskrustų, bet nesuminkštėtų), atskirai vištgabaliai.
Opšnal – pakepinamas kiek stabmiau supjaustytas svogūnas.
Į pakepintą svogūną (jei nenaudojamas – į pakepintą vištieną) supilama apie pusė stiklinės sultinio (1 kubelis ištirpintas 100g vandens), sudedami anksčiau iškepti dalykai, įdedamas išspaustas česnakas (šiektieklabainedaug), žiupsnelis petražolių (prefferably šviežių/ šaldytų), įpilama grietinėlė, šiek tiek pipirų, jei reikia – druskos. Porą minučių patroškinama, kol grietinėlė sutirštės.
Ir kažkaip gaunasi labai skanu.